+47 95 23 12 40
|
post@contrastadventure.no

6 dagers toppturturnè på toppen av Fjord Norge

Forespørsel

Dette er en 6-dagers tur hvor du kan utforske flere områder med flotte turer med fjord utsikt. Vi bor komfortabelt på hotell/lodge underveis på turneen.

Vi bruker kun sertifiserte veilere (Fjellsentralen) på disse turene, med lang erfaring og lokal kunnskap om området.

Turneen starter i Oppdal. Her tar vi en oppvarmingsdag i Storlidalen, før vi flytter oss over til Sunndalsfjella. De siste dagene bor vi i Åndalsnes, og utforsker Romsdalsalpene.

Guiden bestemmer dagens turmål, avhengig av gruppe, vær og snøforhold.

 

Forespørsel

Dag 1: Vi møtes i Oppdal på morgenen, på Skifer Hotel. Her møter guiden, og vi går gjennom planen for uka, med oppdatering på vær og snøforhold. Etter at vi har tatt en gjennomgang av utstyr og turplanlegging, er det klart for en oppvarmingstur i Storlidalen. Middag og overnatting på Skifer Hotel.

Dag 2: Vi tar en tidlig og god frokost på Skifer Hotel, før vi kjører ned til fjorden. Full dag på tur i Sunndalsfjella. På kvelden blir det innkvartering, mat og overnatting på Phillipshaugen Lodge. 

Dag 3: Etter en god frokost på dette sjarmerende stedet, er det klart for ny tur. Vi vil bo en ekstra natt i disse flotte omgivelsene, midt i Øksendalen. 

Dag 4: I dag beveger vi oss til et nytt turområde - Romsdalsalpene. Så etter frokost, er det utsjekk og avreise. Romsdalsalpene ligger like ved, så det er korte transportetapper. Full dag på tur, og overnatting med middag på Hotel Aak.

Dag 5: I dag er vår siste hele turdag, som benyttes i Romsdalen. Overnatting og middag på Hotel Aak.

Dag 6: Etter frokost kan vi ta en kort tur, før vi vender tilbake over Dovre til Oppdal og utgangspunktet hvor turen startet. 

- Alpin skitur på toppen av Fjord Norge

- 5-6 dager på topptur - i nye områder hver dag. 3 ulike overnattingssteder

- Overnatting på fine hotell/lodge, med god mat og topp stemning

- Sertifiserte tindeveiledere (IVBV/UIAGM)

Reiserute

  1. Oppdal
  2. Storlidalen
  3. Øksendalen
  4. Åndalsnes
  5. Dombås
  6. Oppdal