Om oss

Om oss
Contrast Adventure er en turarrangør med base på Sunndalsøra. Vi opererer i et unikt og kontrastfylt naturlandskap. Vi kan arrangere turer i hele Norge; kyst, fjord, fjell og vidde. Naturen er vårt utgangspunkt, og vi lager turer for alle nivå. Ta gjerne kontakt for et uforpliktende tilbud.

Vi er sertifisret Miljøfyrtårn bedrift.

Vårt verdigrunnlag

Geoturismens prinsipper

Contrast Adventure følger geoturismens prinsipper i sine aktiviteter og turer. Geoturisme er definert som ”turisme som ivaretar, forsterker og fremhever et steds lokale egenart - miljø, kultur, estetikk, kulturarv - og som kommer lokalsamfunnet til gode”.

 

Natur, kultur og historie

Naturen er fundamentet for alle våre turer. Men også kultur og historie er likeverdige ingredienser i totalopplevelsen. Som treet i vår logo symboliserer dette økosystemet – natur, menneske og kultur.

 

Sertifiserte veiledere med lokalkjennskap

Vi bruker sertifiserte veiledere med lokalkunnskap om området vi ferdes i. Dette for å øke både sikkerhet, fleksibilitet og dermed den totale opplevelse for hver enkelt gjest.

 

Hvordan ferdes ute i naturen?

Aktiviteter skal drives innenfor naturens tålegrenser og vi har fokus på sporløs ferdsel. I lys av sårbar natur og høye miljøkrav skal vi prioritere kvalitet foran kvantitet. 

Hver tur blir til underveis, avhengig av gruppen, været og samspillet mellom veileder og gruppens deltakere, derfor kan vi trygt si at hver tur er unik!

 

Daglig leder og kontorist i selskapet; Anne Stine Mathisen er å treffe på epost/telefon daglig, enten fra Klevgardene, Sunndalsøra eller et annet sted. Vi er klare til å ta i mot alle forespørsler og ønsker om tur, og lager gjerne et forslag til deg eller din gruppe!

Vi vil også kreditere våre dyktige fotografer som formidler landskapet vi opererer i:

-          Thomas Negård, Sjiraff Kommunikasjon

-          Lars Andreas Dybvik (forside)

-          Bård Eiliv Oppigard (bilder fra Eikesdal)

-          Erik Gunnar Fagerhaug

- Tor Olav Naalsund, som alltid har med seg kamera på sine mange turer!