Praktisk informasjon

Praktisk informasjon
Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær...osv. Gode forberedelser er en viktig del av turen!
Eikesdalen - en nytelse for store og små Eikesdalen - en nytelse for store og små

Fleksibilitet

Contrast Adventure tilrettelegger turen etter ditt behov. En del av turplanleggingen vil være å bli enige om turens mål, hvor mye tid som er til rådighet, startsted, antall stopper underveis og vanskelighetsgrad.

 

Sikkerhet

Vi bruker kun sertifiserte veiledere, som har erfaring med grupper. Det er også et krav at alle våre veiledere er lokalkjente.

 

Utstyr

Vi stiller med alt av sikkerhetsutstyr. Dette er av topp kvalitet, og er testet og brukt av våre erfarne guider. Av personlig utstyr så må dere sjekke utstyrslista for den aktuelle turen. Denne får dere tilsendt. Men vanlig turutstyr for å være utendørs vil være:

-          vindjakke

-          vindbukse

-          lue

-          votter

-          varme klær (gjerne ull)

-          gode sko

-          ryggsekk

 

Mat

Så langt det lar seg gjøre serverer vi kortreist og miljøvennlig mat. God mat og drikke er viktig for en vellykket tur, og vi gjør vårt ytterste for at den skal være en positiv opplevelse. I dette området finnes det mange smaksfulle skatter å nyte underveis!

 

Overnatting

Vi har fokus på komfort og hvile og vi overnatter der det er mest hensiktsmessig i forhold til opplevelsen. For eksempel kan vi overnatte i rorbu på Smøla, seter i Innerdalen og jakthytte på Elverhøy. Også her er miljøet viktig, og vi bruker flotte steder med sjel.

 

Transport

Vi kan organisere turen fra hjemsted til hjemsted, hvis det er ønskelig. Vi prøver ellers å gjøre transportetappene til en del av opplevelsen, og selvfølgelig så miljøvennlig som mulig 

Vær

Vi har mye vær på Nordmøre, og det er flott å oppleve kontrastene også i været! For de fleste turer vil vi kunne gjennomføre uavhengig av vær og føreforhold, vi må eventuelt endre noe på turprogrammet for å få den best mulig turen av de gitte værforhold.

 

Størrelse på gruppe

Området vi opererer i er stort, og det er plass til mange deltakere. Som hovedregel tar vi grupper fra 3-60 personer, men avhengig av opplegget kan vi også håndtere større grupper. En veileder tar normalt 8 personer. For mer ekstreme klatreturer er det 3 personer per veileder. Se ellers informasjon om hver av turene.

 

Varighet

Turene varer fra 3 timer til en uke, eller så lenge dere ønsker å være på tur.  

Sesong.

 Vi har turer gjennom alle de fire årstidene!

Påmelding/bestilling

Vi har turer både for individuelle og grupper. Ta kontakt hvis du har lyst på tur, eller trenger tips om hvor dere skal legge neste utflukt! 

annestine@contrastadventure.no