+47 95 23 12 40
|
post@contrastadventure.no

Skredkurs Oppdal/Storlidalen

Forespørsel

Er du glad i å kjøre i urørt snø, men vet ikke helt hvordan man bør minimalisere risikoen? Bli med på 2-dagers skredkurs!

Fjellsentralen er vår samarbeidspartner - med dyktige veiledere på laget. Kurset går over to dager, og er praktisk retta med ski kjøring i terreng som fokus. Målet for kurset er å gi deg innsikt i å kjøre tryggere på ski i bratt snø. Kurset er turbasert. 

Best læring får du om du melder på din faste turgjeng, da fortsetter læringa i mye større grad i etterkant av kurset på egne turer.

Sentrale tema på skredkurset: turplanlegging, snøkjennskap, veivalg, kameratredning, kjøremønster, praktisk bruk av værmelding og skredvarsel.

 

Snøskred er et fenomen som alle skiløpere som ønsker å ferdes i eller ved bratt snø må forholde seg til. Et slikt skredkurs vil hjelpe deg å få bedre oversikt over alle faktorer som har betydning for tryggere ferdsel i bratt snø. 

Dette kurset kjøres i Storlidalen (Oppdal), og du kan velge om du vil overnatte på sjarmerende Bortistu, eller om du vil ordne overnatting selv. www.bortistu.no 

Skredkurs inkl. overnatting i Bortistu .

- 2 dagers skredkurs (lørdag og søndag)

- overnatting i dobbeltrom + mat Bortistu, Sorlidalen (inkl. frokost m/matpakke og 2-retters middag)

Kr. 4400,- per pers. (enkeltromstillegg kr. 300,-) ved ankomst på lørdag. 

Ved ankomst på fredag blir det et tillegg på 850,-

Skredkurs (uten overnatting og mat)

kr. 3200,- per pers

 

 

 

 

Forespørsel

 

Sentrale tema på skredkurset: turplanlegging, snøkjennskap, veivalg, kameratredning, kjøremønster, praktisk bruk av værmelding og skredvarsel.

Sertifiserte veiledere (Fjellsentralen).

DU TRENGER:

Alpine turski (rando) eller telemarkski.
Feller som passer til skia.
Sekk med klær og mat for en vinterdag.
Sender/ mottaker, spade og søkestang. (kan lånes av Fjellsentralen)
 

 

Reiserute

  1. Storlidalen