+47 95 23 12 40
|
post@contrastadventure.no

Klyving med ski i Nordvest Norge

Forespørsel

Dette er en krevende tur, for spesielt interesserte! Skikjøring og tinderangling på en og samme tur! Dette er en glimrende mulighet for de som ønsker å oppleve litt mer krevende turer på en sikker måte. 

Forespørsel

Dag 1
Trolltind-Åbittind traversen

Vi møtes i Øksendalen (Phillipshaugen Lodge) på morgenen, for en ferdråd/turplanlegging før dagens tur. Dagens turmål er Trolltind/Åbittind traversen. Etter endt tur, kjører vi tilbake til Phillipshaugen Lodge, hvor vi bor de neste to nettene. Her blir der tid til afterski og litt avslapping før middag. 

 

Dag 2
Traversen over Glennfjellet til Litjgladnebba 

Tidlig frokost, før vi er klar for avreise til Brandstad. Om forholdene er gode er dagens turmål traversen over Glennfjellet til Litjgladnebba. Denne turen er mer utsatt i forhold til snø/vær, så her kan det bli alternativer. Ettermiddagen nytes på lodgen med påfølgende middag.

 

Dag 3
Virumkjerringa (rundtur) eller Grøvelnebba

Etter frokost, blir det utsjekk og avreise fra Phillipshaugen. Vi kjører til Sunndalsøra, og videre til Innerdalen/Virumdalen. Dagens turmål er Virumkjerringa som en rundttur. Alternativ tur kan være Grøvelnebba. Etter endt tur, blir det avreise til nærmeste togstasjon (Oppdal), eller fly (Molde/Kristainsund)

Tinderangling etter forhold i Sunndalsfjella
Guide ratio 1:2 (med sertifiserte guider)
Kan kjøres fra slutten av februar til starten av mai
Dato: 8.-10. april  (I tillegg så kan vi kjøre turen på forespørsel)

 

Reiserute

  1. Molde