+47 95 23 12 40
|
post@contrastadventure.no

Stisykling i Oppdal

Forespørsel

Opplev et ekte sykkel-eventyr i Oppdal!

Har du aldri syklet sti før- eller i allefall aldri i Oppdal?  Det anbefales på det aller varmeste. Til tross for at mange tror dette er en aktivitet som er forbeholdt de som gjerne har en skrue løs, er ikke det tilfelle. Stisykling er en fantastisk aktivitet, som kan tilpasses alle. Eneste kravet er at du må kunne sykle. 

Oppdal er et helt fantastisk utgangspunkt for stisykling, i alle vanskelighetsgrader og lengder. Her har vi en rekke stier å velge fra, og vi sørger for å velge en som passer deg og ditt følge, helt perfekt! Har du ikke egen sykkel, er det fint om du oppgir det når du bestiller hos oss, så skal vi ordne med oppsett til deg. 

Vi kan ta deg med på en liten prøvetur, eller hjelpe deg med å sette sammen en helg spekket med stier og opplevelser. Hva med å kombinere stisykling med et spa- opphold på Skifer Hotell? Kan du tenke deg noe bedre??

Vi er opptatt av å bruke naturen på riktig måte, uansett hvor vi befinner oss. Vi har derfor fokus på det vi kaller "sti-vett". Dette er noe enhver stisyklist må ha med seg i bagasjen, og handler i korte drag om vikeplikt, hensyn til husdyr og hensyn til den eksisterende stien. 

 

Forespørsel

We will meet in the center of Oppdal, and make the plan for the day. Check the equipment, before we are set to go. 

- Mountain bike

- For both beginners and more advanced level, we have several trails to choose from!

- One day or multiple days

- Local guide and transportation included

Reiserute

  1. Oppdal