+47 95 23 12 40
|
post@contrastadventure.no

Bestill en tur

Vi håper du vil bli med oss på en tur! For å bestille, kan du bare klikke på den turen du er interessert i, og bestille direkte. Hvis du har noen spørsmål før du ønsker å bestille, er det bare å sende oss en epost, evt. trykke på "Forespørsel". Hvis du er ute etter en annen tur enn det som er listet opp her, er det fint om du tar kontakt med oss. De fleste av våre turer er skreddersydd for mindre grupper, og vi har lang erfaring med å lage den turen som passer hver enkelt gruppe best.

Når du har bestilt turen, vil du få en bekreftelse av oss, sammen med informasjon av turen og et egenerklæringsskjema som du skal signere og sende tilbake til oss. I tillegg sender vi dere et forslag til utstyrsliste i god tid før avreise.

 


Betaling

Du kan betale med ditt kredittkort når du bestiller en tur på nett. Ved noen av våre turer er det 20% depositum når du bestiller en tur. Det resterende beløpet skal betales inn innen 4-6 uker før avreise. 

Hvis du har noen spørsmål angående bestilling og/eller betaling, er det bare å ta kontakt med oss: post@contrastadventure.no.

 

Avbestilling
Avbestilling må skje skriftlig av den personen som har bestilt turen. Hvis du kansellerer din tur:
- mer enn 60 dager før turstart, vil du bli belastet 20% betaling.  
- mellom 60 og 20 dager, vil du bli belastet med 50% betaling.
- mindre enn 20 dager før turstart, da må du betale hele turen, 100% betaling. 

Endringer eller kansellering gjort av Contrast Adventure Norway AS
Contrast Adventure Norway AS har mulighet til å endre eller kansellere en tur i forhold til værforhold, sykdom/skade eller ved for få påmeldte. Deltakerne skal i så fall få beskjed så tidlig som mulig. (Til informasjon: Vi har holdt på siden 2008, og har per i dag ikke kansellert en eneste tur!)  Hvis Contrast Adventure Norway AS må kansellere turen/kurset, vil ikke kunden bli belastet noe, men kan heller ikke få refundert eksterne utlegg/private utlegg. Hvis det er på grunn av været, så vil deltakerne få tilbudt en alternativ tur. Hvis det blir endringer, har du mulighet til å kansellere turen uten betaling. Du vil få refundert evt. forhåndsbetaling, men ikke andre eksterne/private utgifter du allerde har hatt. 

Hvis det er endring eller kansellering på grunn av force majeure, vil vi prøve å gi tilbake så mye som mulig, men det er også opp til hver enkelt å kreve erstatning fra sitt forsikringsselskap.

Deltakers ansvar
Før turen/kurset starter, må alle deltakere gjøre seg forstått med og signere egenerklæringsskjema. Dersom deltakeren er under 18 år må vi ha foresattes underskrift på dette skjemaet. Deltaker må selv vurdere om han/hun oppfyller de krav som tur-/kursprogrammet stiller. Evt. ulykkesforsikring og reiseforsikring er deltakers eget ansvar.

Contrast Adventure Norway AS er forsikret gjennom Gjensidige Forsikring.