+47 95 23 12 40
|
post@contrastadventure.no


Fleksibilitet
Siden våre turer foregår utendørs, settes det store krav til fleksibilitet. Dette i forhold til både gruppesammensetning og vær. I tillegg er mange av våre turer skreddersydde. Nøkkelen for en flott tur er god planlegging. Det inkluderer alle komponentene av en tur: Vi er enige om formålet for turen, hvilken tid du har til rådighet, hvor vi skal starte og avslutte turen, og hva slags aktiviteter og aktivitetsnivå vi skal legge inn på turen.

Sikkerhet
Vi bruker bare sertifiserte veiledere, som har lang erfaring med å jobbe med grupper. I tillegg til sertifisering, så har vi også fokus på at de er lokalkjente i området.

Utstyr
Turene foregår utendørs i all slags vær, så det er viktig å være forberedt med gode klær og bra utstyr. Vi sender ut utstyrsliste i forkant av turen for det som hver enkelt skal ha med selv. Alt av felles gruppe utstyr og annet spesial utstyr er inkludert, hvis ikke annet er spesifisert.  

Personlig standard turutstyr vil normalt sett være (sommer som vinter):

  • Vind - og vannavvisende jakke
  • Vind- og vannavvisende bukse
  • Lue
  • Hansker
  • Varmelag (ullgenser, fleece)
  • Komfortable og varme sko
  • Ryggsekk (dagstur størrelse)

 

Mat
Vi har fokus på å servere smakfull, kortreist og gjerne økologisk mat. God mat er en viktig ingrediens i en flott tur! Maten skal være med å styrke totalopplevelsen av turen!

Overnatting
Vi har fokus på komfort og hvile, og vi velger overnattingssteder som passer i forhold til hver enkelt tur.  Hvert sted har sin sjarm, og skal være en opplevelse i seg selv.


Transport
Vi er en total-leverandør, det vil si at vi kan inkludere ferdig pakke med transport, overnatting, mat og aktivitet - tilpasset din gruppe.  

Vær
Å oppleve kontrastene som værforholdene kan gi i Norge er en opplevelse i seg selv. Vi har lang erfaring med å arrangere turer i disse områdene, og omtrent alle turene kan kjøres uavhengig av værforhold. Det kan likevel være behov for å gjøre justeringer. 

Størrelse på gruppe
Vi kan arrangerer turer for grupper fra 1 til 60 personer, avhengig av hva som ønskes. Normalt så er det en veileder per 6 gjester. See også informasjon om hver enkelt tur.

Varighet
Fleksibilitet er vi gode på. En tur kan vare så lenge du ønsker å være på tur. Fra 3 timer til flere uker. De fleste av våre turer og arrangement varer i 2-4 dager.

Sesong
Vår hovedsesong er fra januar til oktober. Men vi arrangerer turer gjennom hele året. 

Booking
Flere av våre turer er åpne for booking på nett. I tillegg så har vi turer som er "på forespørsel". Hvis dere er en gruppe som skal på tur, håper vi å høre fra dere så tidlig som mulig, slik at vi kan sende dere noen uforpliktende turforslag. 

Hvis det er noen spørsmål, er det bare å ta kontakt.