+47 95 23 12 40
|
post@contrastadventure.no

Contrast Adventure Norway er en turarrangør innen naturbaserte opplevelser, som opererer i hele Norge, hvor naturen er fylt med kontraster... fra storhavet, langs kysten, gjennom dype fjorder og steile fjell - og helt opp til fjellplatået. Vi kan organisere din ultimate Norgesopplevelse! 

Geoturism
Vårt mål er å følge geoturismens prinsipper på alle våre turer. Kort sagt; sporløs ferdsel.  

Natur, kultur og historie
Naturen er vårt utgangspunkt for alle våre turer. Kultur og historie er naturlige ingredienser for å skape unike turer.  Som vist gjennom vår logo; vi har vårt fokus på sammenhengen mellom naturen, folket og kulturen - økosystemet. 

Sertifiserte guider med lokalkunnskap
Vi bruker bare sertifiserte guider med lokal kunnskap. Dette for å ivareta sikkerheten på best mulig måte, men også for å bedre fleksibiliteten på våre turer. Vi bruker i hovedsak guider fra Fjellsentralen på turer som innebærer fjell elementet, sommer som vinter. 

Hver tur er unik.
Vi har satt opp noen turforslag for deg her, men hvis det er en tur du drømmer om, så vil vi gjerne lage en skreddersydd tur for deg eller din gruppe.  
Hver tur er forskjellig i forhold til gruppesammensetning og værforhold. 

På vårt kontor vil du møte Anne Stine Mathisen, som er daglig leder. Resten av gjengen vil du møte på turen. Ta kontakt med oss for tips om turer i Norge!

annestine@contrastadventure.no

Miljøfyrtårnbedrift

Contrast Adventure Norway er sertifisert Miljøfyrtårnbedrift. 

 

Reisegarantifondet

Contrast Adventure Norway er medlem av Reisegarantifondet.