+47 95 23 12 40
|
post@contrastadventure.no

Contrast Adventure Norway er en turarrangør innen naturbaserte opplevelser, som opererer i hele Norge, hvor naturen er fylt med kontraster... fra storhavet, langs kysten, gjennom dype fjorder og steile fjell - og helt opp til fjellplatået. Vi kan organisere din ultimate Norgesopplevelse! Alle våre turer er bygd opp med kontrast som et kjennetegn. Vi ønsker å tilgjengeliggjøre naturen for våre gjester, for alle nivå, med fokus på trygg og sporløs ferdsel.

Bærekraftige opplevelser - med mål om å være svaret på det grønne skifte
Vårt mål er å følge geoturismens prinsipper på alle våre turer. Kort sagt; fokus på mest mulig sporløs ferdsel.

Vi ønsker å redusere flytrafikk, og legger turene helst til områder som er tilgjengelig med bil, båt eller tog. Hvis en må fly for å komme til Norge, legger vi tilrette for å være i Norge over en lengre periode. I tillegg ønsker vi å dra til områder som ikke er under press, men heller fokusere på "travel like a local", og tar deg med til flotte steder "off-the beaten path". 

Maten skal være både kortreist og smakfull. Vi jobber mest mulig lokalt, og bruker lokale guider, lokal transport og helst lokal eide overnattingsbedrifter. Vi bygger ikke noe nytt, men bruker av ledig kapasitet. Sist, men ikke minst har vi i løpet av turen fokus på læring underveis, slik at vi alle kan være i stand til å ta mer klimavennlige valg i hverdagen. Vi tror at den som er glad i naturen, vil også ta vare på den.

Natur, kultur og historie
Naturen er vårt utgangspunkt for alle våre turer. Kultur og historie er naturlige ingredienser for å skape unike turer.  Som vist gjennom vår logo; vi har vårt fokus på sammenhengen mellom naturen, folket og kulturen - økosystemet. 

Sertifiserte guider med lokalkunnskap
Vi bruker bare sertifiserte guider med lokal kunnskap. Dette for å ivareta sikkerheten på best mulig måte, men også for å bedre fleksibiliteten på våre turer. Vi bruker i hovedsak guider fra Fjellsentralen på turer som innebærer fjell elementet, sommer som vinter. 

Hver tur er unik.
Vi har satt opp noen turforslag for deg her, men hvis det er en tur du drømmer om, så vil vi gjerne lage en skreddersydd tur for deg eller din gruppe.  
Hver tur er forskjellig i forhold til gruppesammensetning og værforhold. 

På vårt kontor vil du møte Anne Stine Mathisen, som er daglig leder. Resten av gjengen vil du møte på turen. Ta kontakt med oss for tips om turer i Norge!

annestine@contrastadventure.no

Søk her for å jobbe hos oss!

Ledig stilling (596.3 KiB)

Miljøfyrtårnbedrift

Contrast Adventure Norway er sertifisert Miljøfyrtårnbedrift. 

 

Reisegarantifondet

Contrast Adventure Norway er medlem av Reisegarantifondet.