+47 95 23 12 40
|
post@contrastadventure.no

Skredkurs


 

Contrast Adventure Norway Skredkurs Hemsedal

Skredkurs Hemsedal

Er du glad i å kjøre i urørt snø, men vet ikke helt hvordan man bør minimalisere risikoen? Bli med på 2-dagers skredkurs! Fjellsentralen er vår samarbeidspartner - med dyktige veiledere på laget. Kurset går over to dager, og er praktisk retta med ski kjøring i terreng som fokus. Målet for kurset er å gi deg innsikt i å kjøre tryggere på ski i bratt snø. Kurset er turbasert.  Best læring får du om du melder på din faste turgjeng, da fortsetter læringa i mye større grad i etterkant av kurset på egne turer. Sentrale tema på skredkurset: turplanlegging, snøkjennskap, veivalg, kameratredning, kjøremønster, praktisk bruk av værmelding og skredvarsel.   Snøskred er et fenomen som alle skiløpere som ønsker å ferdes i eller ved bratt snø må forholde seg til. Et slikt skredkurs vil hjelpe deg å få bedre oversikt over alle faktorer som har betydning for tryggere ferdsel i bratt snø.  Dette kurset kjøres i Hemsedal, og deltagerne ordner selv med overnatting og mat.    Skredkurs (uten overnatting og mat) kr. 3200,- per pers        

Contrast Adventure Norway Skredkurs Oppdal/Storlidalen

Skredkurs Oppdal/Storlidalen

Er du glad i å kjøre i urørt snø, men vet ikke helt hvordan man bør minimalisere risikoen? Bli med på 2-dagers skredkurs! Fjellsentralen er vår samarbeidspartner - med dyktige veiledere på laget. Kurset går over to dager, og er praktisk retta med ski kjøring i terreng som fokus. Målet for kurset er å gi deg innsikt i å kjøre tryggere på ski i bratt snø. Kurset er turbasert.  Best læring får du om du melder på din faste turgjeng, da fortsetter læringa i mye større grad i etterkant av kurset på egne turer. Sentrale tema på skredkurset: turplanlegging, snøkjennskap, veivalg, kameratredning, kjøremønster, praktisk bruk av værmelding og skredvarsel.   Snøskred er et fenomen som alle skiløpere som ønsker å ferdes i eller ved bratt snø må forholde seg til. Et slikt skredkurs vil hjelpe deg å få bedre oversikt over alle faktorer som har betydning for tryggere ferdsel i bratt snø.  Dette kurset kjøres i Storlidalen (Oppdal), og vi anbefaler å overnatte på sjarmerende Bortistu. www.bortistu.no    Skredkurs (uten overnatting og mat) kr. 3200,- per pers Overnatting og mat kan bestilles som tillegg produkter.   Datoer 2019/20 7-8 december  14-15 december 21-22 december  4-5 januar 11-12 januar 18-19 januar  25-26 januar 1-2 februar  8-9 februar  15-16 februar 22-23 februar  

FraNOK 3'200
Contrast Adventure Norway Skredkurs Sunndalsfjella (Phillipshaugen)

Skredkurs Sunndalsfjella (Phillipshaugen)

Er du glad i å kjøre i urørt snø, men vet ikke helt hvordan man bør minimalisere risikoen? Bli med på 2-dagers skredkurs! Fjellsentralen er vår samarbeidspartner - med dyktige veiledere på laget. Kurset går over to dager, og er praktisk retta med ski kjøring i terreng som fokus. Målet for kurset er å gi deg innsikt i å kjøre tryggere på ski i skred terreng. Kurset er turbasert.  Best læring får du om du melder på din faste turgjeng, da fortsetter læringa i mye større grad i etterkant av kurset på egne turer. Sentrale tema på skredkurset: turplanlegging, snøkjennskap, veivalg, kameratredning, kjøremønster, praktisk bruk av værmelding og skredvarsel.   Snøskred er et fenomen som alle skiløpere som ønsker å ferdes i eller ved bratt snø må forholde seg til. Et slikt skredkurs vil hjelpe deg å få bedre oversikt over alle faktorer som har betydning for tryggere ferdsel i bratt snø.  Dette kurset kjøres i Øksendalen og overnatting på sjarmerende Phillipshaugen. Prisen inkluderer overnatting i delt 4-SENGS BUDGET ROM med felles bad, middag, frokost og lunsj. Det kan oppgraderes om ønskelig.   Skredkurs Med overnatting og mat 4200.- (en natt, 1 frokost, 1 niste, 1 2-retter middag) 5200.- (fre-søn, 2 frokost, 2 niste, 2 x 2 retter middag) Datoer 2020 15-16 februar        

FraNOK 4'200
Contrast Adventure Norway Privat skredkurs

Privat skredkurs

Er du glad i å kjøre i urørt snø, men vet ikke helt hvordan du kan minimalisere risikoen? Bli med på 2-dagers skredkurs! Fjellsentralen er vår stødige samarbeidspartner med flere dyktige veiledere på laget. Kurset går over to dager og er praktisk retta, med skikjøring i terreng som fokus. Målet for kurset er å gi deg innsikt i å kjøre tryggere på ski i bratt snø. Kurset kan kjøres enten heisbasert eller fjellbasert. Snøskred er et fenomen som alle skiløpere som ønsker å ferdes i eller ved bratt snø, må forholde seg til. Et slikt skredkurs vil hjelpe deg å få bedre oversikt over alle faktorer som har betydning for tryggere ferdsel i bratt snø.    Dersom våre fastsatte skredkurs ikke passer, og dere er en gjeng som kunne tenke dere et skredkurs utenom fastsette helger, er det bare å ta kontakt med oss så kan vi i felleskap sette opp ett kurs med datoer som passer. Privat skredkurs settes gjerne opp i midtuke (torsdag og fredag), men kan også kjøres i helgene dersom vi har ledig kapasitet. Ta kontakt med annestine@contrastadventure.no

Ski


 

Contrast Adventure Norway Skitur Nordvest!

Skitur Nordvest!

Bli med på uforglemmelig topptur opplevelse i fjord Norge, 6 dager med skiskjøring i Norges beste topptur områder. Opplev flere unike og variete fjellområde, blant annet Storlidalen, Innerdalen, Øskendalen, Jordalsgrenda og Angvika,  med lokale guider som finner det beste turer som passer dagens vær og føre. Turen inkluderer 5 overnatting, 6 skidager med guide, mat fra middag på dag en, og transport til og fra Oppdal ved behov.    Turen er satt opp 26. februar - 3. mars. I tillegg kan bli arrangert på forespørsel.  6 dagerstur, med 5 overnatting, med 6 skidager!

Contrast Adventure Norway Klyving med ski i Nordvest Norge

Klyving med ski i Nordvest Norge

Dette er en krevende tur, for spesielt interesserte! Skikjøring og tinderangling på en og samme tur! Dette er en glimrende mulighet for de som ønsker å oppleve litt mer krevende turer på en sikker måte. 

Contrast Adventure Norway Toppturkurs i Sunndalsfjella

Toppturkurs i Sunndalsfjella

Det er lite som slår følelsen av å nyte en nedkjøringen fra et fjell etter å ha gått opp for egen maskin! Naturopplevelse, mestring, sosialt samvær, skikjøring og god trening er stikkord for den nye folkesporten. Dersom du har lyst til å lære deg de grunnleggende kunnskapene for å komme i gang med topptur, er dette toppturkurset noe for deg.  Veivalg, turplanlegging, ferdselsmønster opp og ned, skredlære og riktig bruk av utstyr er sentrale tema. Som deltager på toppturkurset vil du få svar på dine spørsmål og bli med på trygge turer med fjellets fagfolk. Ingen forkunnskaper er nødvendig.

Contrast Adventure Norway Topptur - Trollheimen, Sunndalsfjella og Romsdalen

Topptur - Trollheimen, Sunndalsfjella og Romsdalen

Dette er en 6-dagers tur hvor du kan utforske flere områder med flotte turer med fjord utsikt. Vi bor komfortabelt på hotell/lodge underveis. Vi bruker kun sertifiserte veilere (Fjellsentralen) på disse turene, med lang erfaring og lokal kunnskap om området. Turen starter i Oppdal. Her tar vi en oppvarmingsdag i Storlidalen, før vi flytter oss over til Sunndalsfjella. De siste dagene bor vi i Åndalsnes, og utforsker Romsdalsalpene. Guiden bestemmer dagens turmål, avhengig av gruppe, vær og snøforhold.   Turen er satt opp 18.-23. mars 2019. I tillegg kan den kjøres på forespørsel.  

Contrast Adventure Norway Alpin skitur

Alpin skitur

Dette er turen for deg som har noe erfaring med toppturer, men som ønsker å utforske mer hva området har å by på. Vi ønsker at du, på en sikker måte, skal øke muligheten for å nå målene for turen  og få oppleve nydelige nedkjøringer! Vi er fleksible på området, men anbefaler Sunndalsfjella, Romsdalen eller Sunnmøre. Dette er noe av de flotteste fjellene for toppturbestigning i Norge. Her er det mange muligheter, og veilederen gir deg en unik og sikker opplevelse i mektig natur. Vi bruker kun IVBV tindeveiledere på disse turene. Hvor turen går, avgjøres av veileder i forhold til gruppesammensetning, vær- og snøforhold. Turenes lengde og varighet kan justeres i forhold til gruppa. Hvis det er ønskelig med flere dager, finner vi et egnet sted for overnatting og god matservering. Ta kontakt for forespørsel og et spesialtilpasset opplegg som passer deg og ditt turfølge.  

Contrast Adventure Norway Toppturkurs i Oppdalsfjella

Toppturkurs i Oppdalsfjella

Det er lite som slår følelsen av å nyte en nedkjøringen fra et fjell etter å ha gått opp for egen maskin! Naturopplevelse, mestring, sosialt samvær, skikjøring og god trening er stikkord for den nye folkesporten. Dersom du har lyst til å lære deg de grunnleggende kunnskapene for å komme i gang med topptur, er dette toppturkurset noe for deg.  Veivalg, turplanlegging, ferdselsmønster opp og ned, skredlære og riktig bruk av utstyr er sentrale tema. Som deltager på toppturkurset vil du få svar på dine spørsmål og bli med på trygge turer med fjellets fagfolk. Ingen forkunnskaper er nødvendig. Dag 1 blir i heisen ved Oppdal Skisener og dag 2 blir en tur i Oppdalsfjella (f.eks Storlidalen).